Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Company location:
東京都
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
Corporate site:
highlights:

GOT Japanは、高品質な生鮮鮮魚及び冷凍鮮魚を国内・海外へお届けしています。 取り扱う多くの商品は全国の地域活性のために産地から品質の良い鮮魚を仕入れ地方創生にも力を入れております。 今回は各地から鮮魚各種やカニカマなど取り揃えておりますので、ぜひブースへお越しください。

― Product List ―

鮮魚セット(Fresh Fish)

鮮魚セットは魚の種類数や重さ、費用面と様々な観点から選択することが可能で、鮨や刺身となる高品質な魚をお届けできます。 特別なメニューを提供したい方にとても人気で、毎日オーダーが入るほどです。

Form:
Live Fish
Raw materials:
Horse mackerel Sardines Bonito Karei (Flounder) Greater Amberjack (Kanpachi) Mackeral Saury Red Snapper Atlantic Cutlassfish Pike Conger (Hamo) Hirame(Flounder) Yellowtail
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Sushi and Japanese food お試しセット
Acquired authentication:
Haccp
Export target areas:
Trading, wholesale and distribution Aquaculture and unions Import and trade
Export targets:
Asia North America アメリカ合衆国

牡蠣(Oyster)

生はもちろん、煮ても焼いても揚げても美味しい海の恵み、牡蠣は世界中の人から愛される海産物の1つです。 別名「海のミルク」と呼ばれる牡蠣は、季節や地域・産地によって風味、味が違い、更には真牡蠣は秋から冬、岩牡蠣は夏と種類で旬の時期も違うのも特徴です。栄養面も低脂肪、低カロリーだけでなく良質なたんぱく質があり、必須アミノ酸9種類すべて含まれているので、健康面でも大活躍の食材です。

Form:
Sashimi / fish
Raw materials:
Shellfish
Keyword:
Regional brands and specialty products
Acquired authentication:
Haccp
Export target areas:
Food processing and manufacturing Trading, wholesale and distribution Aquaculture and unions Import and trade
Export targets:
Asia

カニカマ(pangasius kanikama)

パンガシウスのすり身を使用したカニカマとなります。 原料はベトナム産の養殖パンガシウスを使用しており、ASC認証を取得している原料から製造しています。 通常はカニカマは海魚のすり身から製造されますが、弊社のカニカマは川魚である養殖パンガシウスを原料とした新しい商品となります。

Form:
Surimi products
Raw materials:
パンガシウスすり身
Keyword:
Sustainable seafood Sushi and Japanese food
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Accommodation hotel - inn, and facilities Food processing and manufacturing Trading, wholesale and distribution
Export targets:
Asia

マダイ(渦巻処理)(Sea Bream(Wild,Farmed))

マダイに渦巻処理を行うことで無駄な痛みやストレスを感じることもなく瞬時に絶命させます。 結果として、今まで以上に旨い魚になってくれます。 他にも生きた魚であれば渦巻処理が可能です。

Form:
Live Fish
Raw materials:
Red Snapper
Keyword:
Regional brands and specialty products Local cuisine, fisherman's dish Sustainable seafood Sushi and Japanese food
Acquired authentication:
Haccp
Export target areas:
Retailing Food processing and manufacturing Trading, wholesale and distribution Fisheries and Unions Import and trade
Export targets:
Asia North America