Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Company location:
高知県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
Corporate site:
highlights:

高知県から、地域の想いをのせた商品を発信します。高知県独自の文化「藁焼き」にスポットをあて、様々な魚種を藁焼きし、付加価値を作りだしました。ぜひともお立ち寄りください。

― Product List ―

高知県産 かつお藁焼きたたき

厳選した高知県産の鰹を原魚として使用。完全手焼きの藁焼きで仕上げることで、いっそう藁の風味を感じていただける商品に仕上がりました。 また、ワンフローズン・液体凍結をすることで鮮魚・色見もチルド(生)と遜色ないと自負しております。

Form:
Frozen seafood
Raw materials:
Bonito
Keyword:
Regional brands and specialty products
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Trading, wholesale and distribution
Export targets:

真鯛藁焼きたたき

高知県産の養殖真鯛を手焼きで藁焼きにしました。 弊社にしか取扱いのない逸品です。ぜひ食べていただきたい商品です。

Form:
Frozen seafood
Raw materials:
Red Snapper
Keyword:
Regional brands and specialty products
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Trading, wholesale and distribution

かんぱち藁焼きたたき

高知県産の養殖カンパチ。高級魚であるカンパチを完全手焼きで藁焼きにしました。 脂ののった「カンパチ」を藁で焼くことで、旨味を閉じ込め、トロっとした食感で熟成されたかのような味わいになります。

Form:
Sashimi / fish
Raw materials:
Greater Amberjack (Kanpachi)
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Sushi and Japanese food
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Trading, wholesale and distribution

四万十うなぎ和訳藁焼き

高知県四万十川流域で養殖された「四万十うなぎ」を原料として使用。 蒸し⇒白焼き⇒藁焼き という工程で作ることで、ふっくらとした食感であり藁の香ばしさも堪能していただけます。 ぜひ、高知の天日塩と一緒にお召し上がりください。

Form:
Sashimi / fish
Raw materials:
Eel
Keyword:
Regional brands and specialty products Local cuisine, fisherman's dish Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Sushi and Japanese food
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services