Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Exhibitor name:
Company location:
福島県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
highlights:

昭和38年創業。「海のおいしさを食卓へ」をモットーに、板かまぼこ・業務用かまぼこ・ギフト商品等の幅広いアイテムを製造しております。

― Product List ―

かに甲らかまぼこ

かまぼこの身をかにの甲らに詰め、表面に隙間なく本物の紅ズワイガニをはりました。かにのうま味が詰まった贅沢なかまぼこです。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Crab Cod
Keyword:
Osechi (New Year dishes) Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Mail order business Import and trade
Export targets:

ワインによく合うかまぼこ

かまぼこの身にチーズをたっぷり練り込み、洋風なかまぼこに仕上げました。お酒との相性が抜群で、特にワインとの相性が良いです。イカ&ペッパー、スモークサーモン、バジルチキンの3種類準備しております。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Squid Japanese Salmon
Keyword:
Single meal Osechi (New Year dishes) Labor-saving
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Mail order business Meal services Trading, wholesale and distribution
Export targets:

さんまのぽーぽー焼風蒲鉾

いわきの郷土料理「さんまのぽーぽー焼き」をモチーフにした蒲鉾です。さんまとたらを50%ずつ使用し、味噌・にた・にんにく等を混ぜて魚の形にしました。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Saury Cod
Keyword:
Local cuisine, fisherman's dish Convenient food
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution
Export targets:

冷凍蒲鉾 蒲カツ(野菜入り)

冷凍のまま、油で揚げるだけで、衣はサクサク、かまぼこはなめらかな食感に仕上がります。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Cod
Keyword:
Single meal Nursing care and medical food Home delivery and meal kit
Acquired authentication:
Export target areas:
Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution
Export targets:

かつおのたたき風蒲鉾

かつおのとたらを50%ずつ使用し、にんにく・しょうが等を混ぜて魚の形にしました。レトルト加工しているので常温で販売できます。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Bonito Cod
Keyword:
Local cuisine, fisherman's dish Single meal Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Mail order business Trading, wholesale and distribution
Export targets: