Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Company location:
宮城県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
Corporate site:
highlights:

弊社は2007 年に水産物卸売事業者として創業いたしました。地域の生産者との信頼関係を軸に、商品 開発から流通加工までを自社が行い、国内流通はもとより地域商社として海外商流の構築まで、幅広 く手掛けます。震災以降低迷が続く被災地の水産業に変化を作り出すことによる業界の活性化と、地 域社会へ貢献することを旨としています。

― Product List ―

ホタテグラタン(Frozen Microwavable Scallop Gratin)

SDGの現代にプラごみ削減をテーマに紙の包材を使用。内容量200gに対して40gのゴロゴロカットの貝柱。出汁の取り方に特化した食塩フリーのホタテグラタン。超濃厚なホタテの旨味。 Microwavable paper pack for SDGs. 40g of scallop meat for a 200g product. Specially made salt-free broth.

Form:
Frozen Cooked Seafood
Raw materials:
Scallop
Keyword:
Regional brands and specialty products Sustainable seafood
Acquired authentication:
Haccp
Export target areas:
Retailing Trading, wholesale and distribution
Export targets:
Asia

オイスターパテ(OYSTER PATE)

農林水産大臣賞受賞!宮城県産の牡蠣を秋保醸造所の白ワインと生クリームでじっくり煮込んでペースト状にし、蔵王酪農バターとブレンドした拘りの一品です。風味付けにバジルやオリーブオイルを加え、主原料を宮城県産にこだわって仕上げた、バジルとワインとバターが香る贅沢な牡蠣のパテです。

Form:
Frozen Cooked Seafood
Raw materials:
Oysters バター、生クリーム、ワイン
Keyword:
Regional brands and specialty products Sustainable seafood 農林水産大臣賞受賞
Acquired authentication:
Msc Asc
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution
Export targets:

冷凍ほたて貝柱(Frozen Scallop Meat Raw Eaten Grade)

三陸沿岸で育った帆立を急速冷凍。JALのファーストクラスにも採用実績。北海道産より大きく、トロっとした甘みがあり、砂がみもほとんどありません。 Raw eaten grade from clean waters of north Japan. The meat is sweeter and tenderer without sand contamination vs. Hokkaido.

Form:
Frozen seafood
Raw materials:
Scallop
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Inbound and export support Sustainable seafood
Acquired authentication:
Haccp
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia Africa North America South America Europe Oceania