Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Exhibitor name:
Ehime Prefectural Fisheries Cooperative Women's Division
Company location:
愛媛県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
highlights:

漁村女性グループが地元で水揚げされる魚貝を丁寧に加工しました。ヒジキ入りじゃこ天、鱧入りのじゃこ天は添加物不使用で冷凍発送可能です。3種のお味噌に鯛の身をたっぷり混ぜ込んだおみそ鯛はご飯のお供に最適。真珠を育むあこや貝の貝柱を使った3種のコンフィは希少です。

― Product List ―

長寿じゃこ天

しまなみ海道周辺で漁獲された地魚と地元大島産ひじきをたっぷり練り込んだ、無添加で味と食感にこだわった長寿じゃこ天です。冷凍での発送も可能です。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Horse mackerel Seaweed エソ、グチ、トラハゼ
Keyword:
Acquired authentication:
Export target areas:

鱧入りじゃこ天

下灘の豊田漁港で水揚げされた新鮮なタイ、グチなどをベースに、特産のハモをたっぷり練り込んだ鱧入りじゃこ天です。冷凍での発送も可能です。

Form:
Surimi products
Raw materials:
Red Snapper Pike Conger (Hamo) グチ、ホタルジャコ、ヒイラゴ
Keyword:
Acquired authentication:
Export target areas:

おみそ鯛

「鯛がぎっしりおみそ鯛」宇和海で育ったふくよかな真鯛の身だけを贅沢につかった、手作り無添加のおかず味噌です。 味は全部で3種類。麦味噌の風味がクセになる愛媛独特の甘口仕上げの「えひめ風」。焼き梅を裏ごしして加えた「焼き梅」。あわせ味噌の風味豊かな「あわせ」です。

Form:
Canned / bottled food
Raw materials:
Red Snapper
Keyword:
Regional brands and specialty products Local cuisine, fisherman's dish Sustainable seafood Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution Fisheries and Unions Import and trade Administrative and academic institutions
Export targets:

パールコンフィー

真珠貝(あこや貝)の大粒貝柱を厳選し、旨みを閉じ込めた贅沢なオイルコンフィー。独自製法で旨味を凝縮した干し貝柱は程よい弾力と濃厚な旨味があります。貝柱エキスが染み込むエクストラバージンオイルは、旨味オイルとして、最後の一滴まで楽しめます。 味は全部で3種類。旨味オイルと酸味が絶妙に調和する「宇和島レモン」。旨味が加わる「ニンニク」。ハーブが香る「ハーブ」です。

Form:
Canned / bottled food
Raw materials:
Shellfish
Keyword:
Regional brands and specialty products Local cuisine, fisherman's dish Processed products Sustainable seafood Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution Import and trade Administrative and academic institutions
Export targets: