Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Company location:
東京都
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
Corporate site:
highlights:

私たちは、日本国内一のタコ加工地である茨城県ひたちなか市の自社工場にて、丸ボイルたこ、カットたこ、味付け総菜たこ、酢だこ 等、チルドおよび冷凍商品を製造しております。 安全・安心な食品を消費者に届けたいとの思いから、食品添加物を極限までカットする事を追及した結果、雑味が無くタコ本来の美味しさが味わえる商品が出来上がりました。 風味の違いを是非ご賞味ください。

― Product List ―

釜ゆで丸たこ

当社独自【二次ボイル方式】による美味しい釜ゆでたこです。  特徴は、  ・従来の製品より食品添加物を75%(自社比)カット。  ・添加物を大幅にカットすることにより塩味を感じやすくなっているため、減塩の効果もあり。  ・原料の下処理(タコの塩もみ)にはミネラルとにがり成分とが豊富な国産の天然海塩を使用。海水に近いPh値で塩水解凍を行うことでタコ本来の風味を引き立てている。

Form:
Sashimi / fish
Raw materials:
Octopus
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Inbound and export support
Acquired authentication:
Haccp Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia Africa North America South America Europe Oceania

釜ゆでタコ足

当社独自【二次ボイル方式】による美味しい釜ゆでたこです。  特徴は、  ・従来の製品より食品添加物を75%(自社比)カット。  ・添加物を大幅にカットすることにより塩味を感じやすくなっているため、減塩の効果もあり。  ・原料の下処理(タコの塩もみ)にはミネラルとにがり成分とが豊富な国産の天然海塩を使用。海水に近いPh値で塩水解凍を行うことでタコ本来の風味を引き立てている。

Form:
Sashimi / fish
Raw materials:
Octopus
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Inbound and export support
Acquired authentication:
Haccp Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia Africa North America South America Europe Oceania