Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Company location:
福岡県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
highlights:

福岡県、玄界灘の漁師が、海から季節の幸をお届けします。 新鮮な海藻「本物のおいしい」そして無添加で栄養価の高いものそういった、海の恵みをもっと多くの地域に広げて、漁業の発展など社会に貢献することで共に成長していけることと考えています。

― Product List ―

玄界灘産 粘りあかもく 天然(Seaweed Akamoku)New item

【商品特徴】原材料のアカモク海藻類は、地元鐘崎漁港で収穫し加工、販売まで当社が一貫して行っています。       そのため、天然地物の海藻類を鮮度の高い状態で加工できることから、消費者や卸先のバイヤーから一定の評価を受けています。

Form:
Laver, Kelp & Algae seaweed
Raw materials:
Seaweed
Keyword:
Immunity improvement and health support Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia タイ、シンガポールなど。

玄界灘産 宗像のあかもく 天然(Seaeed Akamoku)New item

【商品特徴】原材料のアカモク他海藻類は、地元鐘崎漁港で収穫し加工、販売まで当社が一貫して行っています。       そのため、天然地物の海藻類を鮮度の高い状態で加工できることから、消費者や卸先のバイヤーから一定の評価を受けています。

Form:
Laver, Kelp & Algae seaweed
Raw materials:
Seaweed あかもく
Keyword:
Immunity improvement and health support Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia タイ、シンガポールなど。

玄界灘産 釜揚げわかめ 塩蔵(Seaweed wakame seaweed)

【商品特徴】 原材料の天然わかめ海藻類は、地元鐘崎漁港から収穫し加工、販売まで当社が一貫して行っています。そのため、天然地物の海藻類を鮮度の高い状態で加工できることから、消費者や卸先のバイヤー、店頭販売では、お子さんからも一定の評価を受けてい喜ばれてます。

Form:
Laver, Kelp & Algae seaweed
Raw materials:
Seaweed 天然わかめ
Keyword:
Immunity improvement and health support Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution Import and trade
Export targets:
Asia タイ、シンガポールなど。

茎わかめ佃煮(生姜入り)(Seaweed stalk wakame tsukudani)New item

【商品特徴】 茎わかめ佃煮は、玄界灘産の上質な茎わかめを、自家製だしで丁寧に炊き上げました。 茎わかめ独特の心地よいコリコリ食感と、磯の香りが味わえる、女性に大人気の逸品。 身体が求める良い原料をつかっております。 素材の美味しさを最大限に引き出すための手間は惜しまない。 私たちの商品づくりの姿勢は、身体が求めるより良い元老をつかうことです。

Form:
Preservable seafood boiled down in soy sauc
Raw materials:
Seaweed 茎わかめ佃煮
Keyword:
Immunity improvement and health support Functional foods derived from fish Regional brands and specialty products Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution

玄界灘産 茎わかめ佃煮(おかか、明太子入り)(Seaweed stalk wakame tsukudani)New item

【商品特徴】 茎わかめ佃煮は、玄界灘産の上質な茎わかめを、自家製だしで丁寧に炊き上げました。 茎わかめ独特の心地よいコリコリ食感と、磯の香りが味わえる、女性に大人気の逸品。 身体が求める良い原料をつかっております。 素材の美味しさを最大限に引き出すための手間は惜しまない。 私たちの商品づくりの姿勢は、身体が求めるより良い元老をつかうことです。

Form:
Preservable seafood boiled down in soy sauc
Raw materials:
Seaweed 茎わかめ佃煮
Keyword:
Immunity improvement and health support Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution

あかもく入り餃子(Dumplings with sargassum homeri)New item

【商品特徴】 肉屋専門店が作った、餃子のたっちゃんあのガイアの夜明けにもテレビ出演しました、店長とコラボしてマサエイ水産加工が宗像のアカモク餃子を手掛けました。 国産豚に国産野菜、玄界灘のアカモクとこだわり抜いた食材を包みあげた餃子になります。

Form:
Others
Raw materials:
Seaweed あかもく入り餃子
Keyword:
Immunity improvement and health support Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Processed products Single meal
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP コーデックスHACCPの考え方を導入
Export target areas:
Retailing Mail order business Accommodation Meal services Catering industry hotel - inn, and facilities Trading, wholesale and distribution