Exhibitor detail

exhibitor country:
JPN
Exhibitor name:
Company location:
滋賀県
Type Of Exhibition:
Japan International Seafood & Technology Expo
Corporate site:
highlights:

琵琶湖の魚にこだわった魚屋です。 専属の漁師を抱えて、その時、その時期の魚を仕入れて、販売・加工をしています。

― Product List ―

小鮎煮

琵琶湖産の小鮎を、水飴を使わない醤油炊きにすることで独自の食感を作っています。

Form:
Preservable seafood boiled down in soy sauc
Raw materials:
Freshwater fish
Keyword:
Acquired authentication:
Export target areas:
Retailing Accommodation Meal services Catering industry
Export targets:

えび豆煮

琵琶湖産すじえびの佃煮と北海道産の大豆は、非常に食べ合わせが良く、長年ヒットしている商品です。

Form:
Preservable seafood boiled down in soy sauc
Raw materials:
Freshwater fish 大豆
Keyword:
Regional brands and specialty products Highly-fresh seafood products utilizing freshness keeping technologies and distribution methods Osechi (New Year dishes) Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Meal services Catering industry
Export targets:

鮒ずしスライス

昔ながらの漬け方で、丁寧に一年かけて仕上げました。米は、滋賀県産環境こだわり米を使用しています。 高価な、子持ちの天然ニゴロブナを使用しています。

Form:
Marinated seafood
Raw materials:
Freshwater fish
Keyword:
Regional brands and specialty products Osechi (New Year dishes) Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Meal services Catering industry
Export targets:

小鮎の唐揚げ用

鮮度を逃がすことなく、冷凍のまま調理していただけます。

Form:
Frozen Cooked Seafood
Raw materials:
Freshwater fish
Keyword:
Regional brands and specialty products
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Meal services Catering industry
Export targets:

小鮎酢漬け

琵琶湖で獲れる一番大きなサイズを南蛮漬けにしました。酸味・甘味・苦みを味わってください。

Form:
Dried and Salt-dried products
Raw materials:
Freshwater fish
Keyword:
Regional brands and specialty products Osechi (New Year dishes) Oseibo (Year-end gift) Ochugen (Summer gift)
Acquired authentication:
Regional and prefectural HACCP
Export target areas:
Retailing Meal services Catering industry
Export targets: